Primele vehicule au fost puse in miscare in anul 2001, fiind rezultatul imbinarii traditiei de familie si a visului de a fi prezent “oriunde si oricand”. Profesionalismul si promptitudinea de care Semiramis a dat dovada de-a lungului timpului ne-a propulsat pe piata transporturilor, astfel facand fata tuturor provocarilor mediului economic si de afaceri, care se afla in continua schimbare si este din ce in ce mai competitiv.

Firma Semiramis a intrat ca operator pe piata transporturilor intr-o perioada in care ascensiunea economica deschidea noi oportunitati pentru miscarea marfurilor, cerintele pietei ducand la o dezvoltare permanenta atat a flotei , a serviciilor cat si a echipei.

Astfel, dupa 15ani de experienta, Semiramis se prezinta in fata dumneavoastra ca o firma matura, capabila sa satisfaca si cele mai exigente cerinte.

2001
Anul infiintarii firmei SC SEMIRAMIS SRL, nascuta dintr-un vis, multa pasiune, daruire si dorinta de a pune bazele unei companii de transport continuand astfel o traditie de familie.
Primele vehicule: 2 camioane
Numar de angajati: 5

2004
Ca urmare a activitatii profitabile si a dorintei de dezvoltare, in 2004, flota numara 10 unitati deservite de 15 angajati.

2010
Firma se extinde si ajunge la un numar de 61 de vehicule.In cadrul companiei lucreaza 70 de angajati.

2011-2015
Este un interval de ascensiune maxima a companiei, la finele perioadei flota numarand 105 unitati si un efectiv de 130 angajati.

2015 - 2017
Un interval in care consolidarea calitatii flotei si a serviciilor oferite este preocuparea noastra principala

2019
Continuam!