“Timpurile se schimba si noi ne schimbam odata cu ele” - Ovidiu

Semiramis este de parere ca numai prin indeplinirea sistematica a necesitatilor si asteptarilor clientilor si ale altor parti interesate, pe termen lung si in mod echilibrat, se poate obtine succesul.

In scopul functionarii eficace avem in vedere urmatoarele:

  • gestiunea flotei
  • urmarirea permanenta prin sistem GPRS si GSM
  • dotarea fiecarui conducator auto cu telefon mobil
  • oferirea posibilitatii, oricarui client, de a urmari in mod direct, flota dedicata, in timp real

SISTEME DYNAFLEET, FLEETBOARD si WEBEYE

Firma de transport in Pitesti, SemiramisDynafleet, Fleetboard si Webeye sunt sisteme de management al flotei, usor de utilizat, oferit de Volvo si Mercedes. Aceste sisteme permit eficientizarea transportului prin monitorizarea in timp real al parametrilor: consumul de combustibil, timpii de condus, emisiile, modul de conducere al soferului si localizarea vehiculelor practic de oriunde, cu ajutorul unei interfete Web intuitive, integrata usor in sistemele existente.

Indiferent de amploarea activitatii, Dynafleet si Fleetboard sunt instrument esentiale pentru imbunatatirea rentabilitatii. Aceste sisteme pot fi accesate printr-o conexiune Internet de pe orice dispozitiv, indiferent unde va aflati. De asemenea, sunt, sub forma unei aplicatii comode pentru smartphone sau tableta, astfel incat sa va puteti monitoriza autocamioanele oriunde v-ati afla.

SISTEM WIND

Reprezinta un sistem de planificare performant pentru operatori in domeniul transporturilor.