Semiramis ofera solutii de transport marfa generala cu vehicule cu prelata, tip tautliner, semiremorci mega de fabricatie Krone si Schmitz.

Operatiunile se efectueaza  atat la export ,la import cat si intracomunitar. Transportul national se deruleaza numai complementar.

Expresia preocuparii continue pentru indeplinirea cerintelor clientilor si in acelasi timp grija pentru un mediu curat si mai sanatos se poate citi in varsta medie a flotei: 3 ani.

Transportul international de marfa este realizat atat in interiorul comunitatii europene, in sistem dedicat, cat si pe intreg teritoriul Europei in conformitate cu prevederile conventiei CMR.

Oriunde este nevoie de profesionalism, calitate promtitudine, reactivitate, flexibilitate, comunicare si punctualitate, oricand, camioanele Semiramis, efectueaza serviciile dorite. 

Pentru a identifica in timp real pozitia camionului, acestea dispun de dotarea tehnica necesara, de ultima ora, fiind dotate cu sisteme GPS, informatiile descarcandu-se direct din sistemul Volvo Dynafleet.

Semiramis garanteaza calitatea serviciilor prin preocuparea permanenta ca mijloacele sale de transport sa indeplineasca cele mai bune criterii de siguranta si echipare (cod XL; chingi; coltare, covorase antiderapante, traverse de blocare)