Datorita seriozitatii cu care firma trateaza fiecare comanda, a flexibilitatii si promptitudinii cu care venim in intampinarea solicitarilor clientilor nostri, a colaborarii apropiate cu fiecare client, a incadrarii in termenele de incarcare/descarcare, a utilizarii unor autovehicule fiabile, si nu in ultimul rand, datorita echipei noastre tinere si dinamice, SC Semiramis SRL si-a castigat un renume atat pe piata internatioanla cat si pe cea interna.

Principala ramura a companiei Semiramis o reprezinta activitatea de transport rutier de marfa. Compania noastra efectueaza in principal transporturi pe plan extern si complementar, pe plan intern.

Transportul international de marfa este realizat atat in interiorul comunitatii europene, mai ales in sistem dedicat, cat si pe intreg teritoriul Europei in conformitate cu prevederile conventiei CMR.

Pentru a acoperi cat mai bine intreg teritoriul Europei si a raspunde cu promptitudine cerintelor clientilor nostri, compania Semiramis detine un parc auto modern si bine echipat. Camioanele din parcul propriu pot onora o gama larga de transporturi:

  • Transport frigo
  • Transport de marfuri generale
  • Transport special
  • Transport in regim Expres

Destinatiile unde "reprezentantii nostri in teritoriu" sunt intalniti cel mai des pana in prezent sunt: Franta, Spania, Italia, Germania, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Ungaria, Norvegia, Suedia, Irlanda, Portugalia.

Suntem deschisi si pregatiti oricand pentru a fi prezenti in noi destinatii.

a2 a1

a3

a2

a1