Semiramis asigura transport frigorific pentru marfurile care necesita conditii speciale climatice de transport, precum produsele lactate, marfa congelata, produsele farmaceutice, produsele perisabile etc.

Avem grija ca pe tot parcursul transportului sa mentinem temperatura optima pentru a prezerva calitatea produselor.

Semiremorcile frigorifice sunt dotate cu echipamente de înregistrare și supraveghere a temperaturii, asigurand transportul la destinatie, în conditii de siguranta maxima.

Ca o expresie a profesionalismului nostru si a grijii pentru marfurile incarcate este si dotarea mijloacelor de transport cu termometre digitale si utilizarea acestora inainte de incarcarea bunurilor ori de cate ori se impune.

Dispunem de cateva vehicule cu "podea dubla" pentru a permite optimizarea transportului din punct de vedere al volumului.

Peretii despartitori permit separarea marfurilor care necesita temperatura controlata de cea fara temperatura. 

Termodiagrama insoteste orice lot de marfa cu temperatura controlata.

Mijloacele de transport au in dotare si paleti la schimb.

Expresia preocuparii continue pentru indeplinirea cerintelor clientilor si in acelasi timp grija pentru un mediu curat si mai sanatos se poate citi in varsta medie a flotei: 3 ani.

Transportul international de marfuri cu temperatura controlata este realizat atat in interiorul comunitatii europene, in sistem dedicat, cat si pe intreg teritoriul Europei in conformitate cu prevederile conventiei CMR.

Pentru a identifica in orice moment pozitia camionului, acestea dispun de dotarea tehnica necesara, de ultima ora,  fiind dotate cu sisteme GPS, informatiile fiind descarcate direct din sistemul Volvo Dynafleet.